Perfekt jobbmix inom service, reception, admin!

Om tjänsten

Är du intresserad av att testa nya arbetsplatser men samtidigt känna trygghet i din anställning? Nu har du den perfekta möjligheten! Vi söker dig som är en fena på service och som
vill arbeta på både kortare- och längre uppdrag ute hos våra kundföretag, primärt inom reception, konferens, internservice och kundtjänst.

Om företaget

KFX är en etablerad och seriös HR-partner som står för stolthet, omtanke och engagemang. Vi har funnits i över 30-år och har regionala kontor i hela landet. Som konsult hos oss får du en trygg anställning och ett arbete med utvecklingsmöjligheter. Här får du prova på olika arbetsplatser och branscher, träffa nya människor och få in en fot på attraktiva företag. Idag är vi drygt 400 konsulter som arbetar med kontorsnära tjänster, på alla nivåer.

Arbetsuppgifter

Som receptionist tar du emot besökare och kopplar vidare inkommande samtal, sköter posthantering samt övriga kontorsgöromål och administration.
Som konferensvärdinna förbereder du mötesrum, hanterar bokningar, mat- coh fikabeställningar samt ser till att kontorets ytor är representativa.
Som internservicemedarbetare sköter du inkommande ärenden och förfrågningar av personal och chefer som avser kontoret, fyller på kontorsmaterial, byter glödlampor eller andra relaterade uppgifter som håller den interna servicen på topp!
Som kundtjänstmedarbeare tar du emot inkommande samtal, hanterar ordrar och övrig kundsupport via mail och telefon.

Kvalifikationer

Du kommer vara KFX och företagets ansikte utåt, både personligt och via telefon, därför ställer vi höga krav på din professionella approach och goda förmåga att tala och skriva på svenska och engelska. Eftersom arbetsuppgifterna kan variera från en vecka/månad till en annan så behöver du vara flexibel, samarbetsvillig samt ha en positiv inställning och ett prestigelöst förhållningssätt. Då ett rörligt servicejobb kan varvas med administrativa inslag hanterar du officepaketet väl. Med en stor dos engagemang, noggrannhet och positivitet kommer du långt!

Övrigt

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, hos oss på KFX HR-partner men även du som vill ha en deltidsanställning eller ett visstidsuppdrag är också välkommen att ansöka! Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt! Tillträde sker enligt överenskommelse! Intresserad? Hör av dig till ansvarig rekryterare redan idag, mathilda.berg@kfx.se eller 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan