Orderadministratör till företag i Stockholm

Om tjänsten

Just nu söker vi en orderadministratör med känsla för service. Här erbjuds du en kundfokuserad roll på ett spännande företag i Stockholm. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en roll som både är administrativ och social!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör arbetar du i en roll med fokus på service och struktur. Du och dina kollegor supportera kunder via telefon och mail och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att administrera ordrar och sköta andra administrativa uppgifter. Vidare har du stora kontaktytor i din roll, både externt med kunderna och internt med företagets säljare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna i en liknande roll.
  • Har god teknisk förmåga
  • Flytande kunskaper i det svenska och engelska språket

Känsla för service, kommunikativ förmåga och intresse för administration är viktiga egenskaper för denna roll. För att trivas på företaget och i rollen tror vi att du är en person som drivs av utmaningar och som brinner för att leverera goda resultat. Du är en person som inte räds för att lyfta luren, som gärna kommer med input och som trivs i en social miljö. Vi tror även att du är en social person som tycker om att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system.

Övrigt

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00 eller lisa.hagglund@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-10-28
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-09-29
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan