Orderadministratör sökes omgående

Om tjänsten

Är du på jakt efter ett nytt uppdrag och är tillgänglig omgående? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Movex/M3.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Administration
Orderhantering
Kundsupport

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av liknande roll där du arbetat med ordermottagning. Goda kunskaper och erfarenheter av att arbeta i affärssystem samt Excel.
Tillträde omgående.

Övrigt

Skicka in ansökan omgånde då vi har löpande urval för tjänsten.
Vi frågor gällande tjänsten och rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Fihn på Rebecka.Fihn@KFX.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan