Öppen och positiv ekonomiassistent till Liljeholmen!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en positiv och lättlärd ekonomiassistent på 100 %. Har du en utbildningsbakgrund inom ekonomi och/eller erfarenhet av ekonomirelaterat arbete? Då kan du vara den vi söker!

Om företaget

Kunden är ett stort företag med svenskt huvudkontor beläget i Liljeholmen i södra Stockholm. Vår kund är en ledande teknisk distributör av installationsprodukter, verktyg och maskiner.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med kundreskontra och administration kring företagets fakturor. Du arbetar även med viss kravhantering, ta emot och registrera betalningar via fil, räntefakturering samt ta emot telefonförfrågningar i diverse ärenden. I rollen är du en kontaktperson både för kunder och internt för organisationen.

Kvalifikationer

För detta uppdrag är personlighet viktigare än erfarenhet! Vi söker dig som positiv, glad och öppen. Du tycker om att sprida god stämning runt omkring dig och har nära till skratt. I ditt arbetssätt är du analytisk, strukturerad och organiserad. Du har en förmåga att arbeta självständigt, en positiv inställning till att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är snabblärd. Självklart har du också ett intresse för ekonomi!

För att vara kvalificerad för tjänsten har du gymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du tidigare har kommit i kontakt med liknande arbetsuppgifter genom antingen studier eller arbete. Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat administrativt.

Övrigt

Tillträde för tjänsten är 1 december och intervjuer sker löpande, sök därför tjänsten redan idag! Arbetstiderna är 8.00 -16.30 och behovet är på tillsvidarebasis. Du kommer att vara anställd av oss på KFX HR-partner men arbeta hos vår kund på Liljeholmen. Det finns goda möjligheter till att bli överrekryterad till kund längre fram.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan