Öppen och positiv ekonomiassistent till Bavaria!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en positiv och lättlärd ekonomiassistent på 100%. Ett vikariat på ca 6 månader med start ibörjan av november. Är du intresserad av ekonomi och vill lära dig mer, samt är driven och ambitiös med en positiv inställning? Då kan du vara den vi söker!

Om företaget

Vår kund Bavaria är en aktiv bilåterförsäljare som sedan 1996 jobbar för att skapa både körglädje och ägarglädje till sina kunder. Bavaria är en av Nordens största BMW och MINI-återförsäljare.

Arbetsuppgifter

Främst kommer du att arbeta med att distribuera inkommande leverantörsfakturor. Du arbetar även med att hämta fakturor i deras leverantörers olika portaler samt administrerar roller, ekonomiska flöden och behörigheter i deras elektroniska system för leverantörsfakturor. Andra arbetsuppgifter som kommer ingå i rollen som ekonomiassistent är inventarieredovisning, elektroniska utbetalningar, kontakt med leverantörer, samt vara behjälplig med att sköta dialog internt och externt via gemensam telefonslinga och mailkorg.

Kvalifikationer

För detta uppdrag är personlighet viktigare än erfarenhet! Som person är du ansvarstagande, noggrann, strukturerad och nyfiken. Du är öppen och positiv samt vill arbeta med ekonomi. Du tycker om att bidra till god stämning. Vidare är du snabblärd, har en förmåga att arbeta självständigt och arbetar både strukturerat och organiserat. Du är kommunikativ i tal och skrift. Du har en glad och positiv inställning till nya arbetsuppgifter. Självklart har du ett intresse för ekonomi!

Önskvärda kvalifikationer
Vi ser gärna att du har någon ekonomisk utbildning från gymnasium eller yrkesskola samt att du tidigare har kommit i kontakt med liknande arbetsuppgifter genom antingen studier eller arbete. Du har en förmåga att förstå ekonomiska sammanhang och samband samt god datorvana och gärna erfarenhet av Excel.

Övrigt

Tillträde för tjänsten är i början av november och intervjuer sker löpande, sök därför tjänsten redan idag! Arbetstiderna är mellan 7:00 och 9:00 på morgonen till 16:00 och 18:00 på kvällen och behovet är under perioden november till maj. Du kommer att vara anställd av oss på KFX HR-partner men arbeta hos Bavaria i Solna.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Dahlin på 08-663 99.

Company logotype
  • Solna
  • Ansök senast 2019-10-31
  • Heltid
  • Anställning: Vikariat
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-10-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan