Områdeschef till Samhall- Sundsvall

Om tjänsten

Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Västernorrland söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag.
Tjänsten är första linjens chef med placering i Sundsvall. Tjänsten är direkt underställd affärschef.

Arbetsuppgifter

Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.

Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.

I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Ledarskapserfarenhet med personalansvar
 • Har erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
 • Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
 • Meriterande med branschutbildning SRY, Insta 800 eller motsvarande utbildning inom lokalvård.
 • Lägst gymnasial utbildning samt innehar B-körkort

Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag.

Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Övrigt

Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 7 januari 2020
Anställningsdatum: Omgående

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Befattningens placering: Sundsvall

Kontaktperson
Linda Sandwall KFX HR-partner: Mob: 070-663 19 89, Mail: linda.sandwall@kfx.se

Fackliga representanter:
Pirjo Andersson, Ledarna Telefon: 0920-368 18
Jonny Viljeskogh, Unionen Telefon: 0660-796 71
Johnny Schödin, SACO Telefon: 060-16 82 03

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Company logotype
 • Sundsvall
 • Ansök senast 2020-01-07
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Ledning/Management
 • Inkommet: 2019-12-03
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan