Kontorsansvarig/Office manager till Nordr i Solna

Om tjänsten

Är du en serviceminded person med ögat för detaljer? Har du tidigare arbetat i reception och trivs i en mångsidig roll där du får ta mycket ansvar?
Vi söker nu en glad och framåt office manager till vår kund Nordr. Hos Nordr ges du möjlighet att arbeta i en roll som både är administrativt och kundnära. Tycker du att detta låter intressant? Sök tjänsten redan idag!

Om oss

Om företaget

Nordr är en av Skandinaviens största bostads utvecklare med 180 anställda i Norge och Sverige och byggrättsportfölj på 18 800 enheter. I Sverige har Nordr funnits sedan år 2000 och byggt mer än 6000 bostäder och i storleksordning lika många i Norge. Nordr har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige och Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger i Norge.
1 sep 2020 förvärvade ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg BoligAS, Norwegian Property ASA och Union Realkapital Veidekkesfastighetsutvecklingsverksamhet i Norge och Sverige (VeidekkeEiendom) som bytte namn till Nordr. Koncernen leds av Baard Schumann, tidigare VD för SelvaagBolig(fram till 2018) samt NCC Bolig(2007–2008). I Sverige leds verksamheten av VD, Leif Danielsson.

Arbetsuppgifter

Som kontorsansvarig är du ansvarig för kontorslokalen och den interna service som krävs för en arbetsplats med ca 100 anställda. Du är även administrativt chefsstöd och koordinerar viss administration för hela Sverige. Du är det första ansiktet som alla möter när de kommer in, där det är viktigt att du skapar en positiv upplevelse för alla medarbetare och besökare. I rollen rapporterar du till regionchef Stor-Stockholm, Ann-Sophie Forsberg.

I rollen ansvarar du bland annat för:

 • Bemanning av receptionen mellan 8-17 och tar emot besökare och varor/bud.
 • Brandskydds- och utrymnings organisation och säkerhet.
 • Ansvarig kontakt mot hyresvärden och leverantörer kopplade till drift och funktionalitet av kontoret
 • Underhåll och funktionalitet av mötesrum, teknik så som skrivare etc. och inköp av kontorsmateriel.
 • Att städning sköts och att gemensamhetsutrymmen alltid är representativa.
 • Posthantering och fakturascanning.
 • Trivselaktiviteter så som fika och matbeställningar och skapar stämning kring högtider.
 • Mötesbokningar, konferenser samt är koordinator och projektledare för interna event.
 • Uppdatering passerkort och parkeringstillstånd.
 • Avtalskontakt för Sverige gemensam service så som tex resebolag etc.
 • Administrativt stöd i olika pågående frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du haft kontorsansvar eller motsvarande. För att komma i sin rätt som kontorsansvarig hos vår kund är du framåt och tar mycket egna initiativ. Du är proaktiv och självgående i ditt arbete och tar med glädje an uppgifter från ax till limpa. Som person är du utåtriktad med smidig, servicetänkande, noggrann och bra på att bygga relationer. Du har även en förmåga att se vad som behövs göras och ser till att det blir gjort. Du behöver även besitta förmågan att kunna prioritera och sätta gränser på ett trevligt sätt. Du har datavana och är van att arbeta administrativt i word, excel och powerpoint. Vidare behärskar du det svenska och engelska språket väl i både tal och skift samt har god kommunikativ förmåga.

I rollen som kontorsansvarig är du kundens första möte, vilket ställer krav på att du är representativ och professionell i ditt bemötande både mot kund och kollegor. Vidare trivs du i en ansvarstagande roll där du får koordinera och planera för att det dagliga arbetet ska flyta på så bra som möjligt.

Övrigt

Detta är en direktrekrytering till vår kund med tillsättning under September 2021. Tjänsten är på heltid. Vi arbetar med löpande urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Company logotype
 • Solna
 • Ansök senast 2021-07-31
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2021-06-28
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan