Tog du studenten i våras och ser fram emot din första kontorstjänst?

Om tjänsten

Sökord: ambulerande, service, reception, växel, vaktmästare, internservice, kontor, administration

Är du en flexibel person som gillar att arbeta med service på hög nivå? Trivs du med ett arbete som ställer krav på dig men som också utvecklar dig och ger värdefulla erfarenheter för framtiden? Tjänsten är inom reception, växel, kundtjänst och internservice ute hos våra kundföretag där du får möjligheten till nya värdefulla erfarenheter. Vi på KFX HR-partner söker nu en ambulerande servicemedarbetare som vill vidareutvecklas och inte är rädd för att anta nya utmaningar.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande servicemedarbetare arbetar du med varierande arbetsuppgifter under kontorstider och dina arbetsplatser kan komma att variera från dag till dag. Detta innebär att förändringar även kan ske under arbetsdagen vilket kräver stor flexibilitet av dig. Du blir utbildad på flera olika företag inom olika servicetjänster, så vi ser därför att du har som mål att arbeta hos oss i minst ett år.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat innebära att:

  • besvara samtal
  • ta emot besökare
  • hantera inkommande- och utgående post
  • beställa bland annat kontorsmaterial och luncher
  • hantera olika administrativa arbetsuppgifter

Din viktigaste arbetsuppgift är att leverera service med hög kvalitet.

Kvalifikationer

Som arbetsgivare söker vi dig som är serviceinriktad och har en god uthållighet. Att arbeta som servicemedarbetare är tufft men samtidigt ett av branschens absolut roligaste arbeten som ger dig erfarenheter inom allt vad service innebär. Vi ser att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Det krävs att du ska ha en viss erfarenhet av serviceyrket och är mentalt stark och stresstålig då du ibland kan ställas inför tuffa utmaningar. I arbetet är det viktigt att du utför dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang och har en positiv inställning. Du är lojal mot oss som arbetsgivare och mot våra kunder där du agerar moget och professionellt i ditt arbetssätt.

Övrigt

Urval sker löpande och start är omgående så känner du dig redo tycker vi att du ska fylla i din ansökan här på hemsidan redan idag. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryterarna hos oss på KFX HR-partner. Du når oss på 08-663 99 00.

KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan