Nyfiken på rekryteringsbranschen? Praktikplats hos KFX HR-partner Göteborg

Om tjänsten

Är du student och söker erfarenhet inom HR? Vill du praktisera på ett rutinerat rekryteringsföretag där du får använda dina teoretiska kunskaper i praktiken? Är du redo att starta din resa inom HR-världen? Vårt mål är att du som praktikant ska få en grund att stå på och få en insikt i hur en rekryteringsprocess går till, från början till slut!

Vi söker till hösten en praktikant på deltid till vårt kontor i Göteborg. Vi är ett härligt gäng på tre personer som sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att stötta våra rekryterare genom hela rekryteringsprocessen. KFX är en HR-partner till våra kunder och rekryterar tjänstemän åt alla branscher. Vi erbjuder ett HR-stöd med allt från rekrytering till karriärvägledning. Vi är mycket stolta över vår rekryteringsprocess som vi arbetat fram, den präglas av kvalité, omsorg och engagemang.

Arbetsuppgifter:

  • Urval av kandidater
  • Telefonintervjuer
  • Referenstagning
  • Skriva och publicera annonser
  • Samordna konsult/kundevent
  • HR-administration

Kvalifikationer

Vi på KFX HR-partner söker efter en driven student som vill bli en del av vårt team i Göteborg. Detta är en stor möjlighet för dig som studerar och är nyfiken på vad rekryteringsbranschen innebär.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som gillar att ta ansvar, är prestigelös och gillar att leverera service i högklass. Då dagarna kommer att se olika ut behöver du ha en god prioriteringsförmåga och ser dig själv som flexibel och självgående person. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att arbeta effektivt och att se möjligheter i utmaningar.

Vi ser gärna att du som söker kan vara tillgänglig 1-3 dagar per vecka. Vi kommer anpassa arbetstider och arbetsdagar efter ditt schema.

Övrigt

Urval sker löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vill du bli en del av KFX HR-partner skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se

Vid frågor kontakta Regionchef Elin Andersson på 031-711 98 00.
På grund av semester finns Elin tillgänglig för frågor från 20 aug och framåt.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan