Nu söker vi en teknisk administratör till Bucher Emhart Glass AB

Om tjänsten

Nu söker vi en flitig administratör som har god systemvana och gärna en bakgrund inom industri, logistik, projekt, inköp eller planering. Om du dessutom besitter logiskt tänkade och tycker om att lösa problem – se hit!

Om oss

KFX HR partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning-, och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR partner och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR partner är stolthet, omtanke och engagemang – dessa ska genomsyra allt vi gör

Om företaget

Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet med cirka 300 anställda i Sundsvall och Örebro, har 2020 uppnått en omsättning på drygt 1 mdkr. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer till en början att vara att stötta dina kollegor för att komma in i arbetet, där du kommer få hantera listor, ordrar och artiklar i kundens system.
Vi söker dig som vågar testa dig fram i systemen och har lätt att se den röda tråden i de program du arbetar i.

Förutom att du har ett intresse för den tekniska biten så har du dessutom en god kommunikativ förmåga och samarbetar bra i grupp.

Kvalifikationer

Du som söker har som lägst gymnasieutbildning och hanterar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift, samma gäller det engelska språket då det är företagets koncernspråk. Det är meriterande om du är utbildad ingenjör inom teknisk design eller annan relevant utbildning. Du ska ha arbetat administrativt innan och det är en stor fördel att du är en van användare av Officepaketen.

Det krävs det att du har ett logiskt tänkande och gillar att lösa problem till vardags. Det är extremt viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt sätt att arbeta men också att du är en positiv person som vill bidra till en bra stämning på arbetsplatsen och i ditt team. Eftersom du är en problemlösare så har du också lätt för att prioritera i ett högt tempo mot deadlines och kan under de lugnare perioderna planera väl och även stötta dina kollegor om det behövs.

Övrigt

Du blir anställd av KFX och uthyrd till kunden 6 månader till att börja med, med chans för förlängning.
Tjänsten är på heltid, mån-fre, dagtid.
Önskvärd start i juni.

Som ett led av Emhart Glass arbete för en säker och drogfri miljö drogtestas alla medarbetare.
Du kommer även att få genomgå personlighetstest och bakgrundskontroll.

Intervjuer sker löpande, vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan redan idag.
För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Matilda Burström på 060-15 46 00.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-05-30
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-04-28
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan