Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Talar du norska flytande? Är du en servicemedveten person som söker ett heltidsarbete? Här får du möjlighet att arbeta på ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Du kommer till en början att bli anställd av KFX HR-partner och uthyrd på ett spännande uppdrag hos vår kund.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta på en etablerad avdelning som arbetar med kunder över hela världen, med huvudfokus på nordiska kunder. I rollen tar du emot inkommande samtal och mail där fokus är att guida kunden rätt i hela processen. Fokus på personlig service där kunden känner sig sedd och väl mottagen.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du tala norska flytande. Du är även flytande i svenska och engelska. Du har en avslutad gymnasial utbildning och tidigare arbetat inom kundtjänst/service/administration. Viktigt för rollen är att du är bekväm med telefon som redskap och är van att arbeta med korta deadlines.

Som person söker vi dig som är kommunikativ, social och trivs i en roll med mycket ansvar. Du är initiativtagande, problemlösare och älskar att göra kunder nöjda. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta varierade arbetstider, då både kvälls- och helgspass förekommer.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Arbetstiderna är mellan 08.00-20.00, även arbete en helg i månaden förkommer.

Kunskap- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Paula Jansson på KFX HR-partner på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2021-03-05
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2021-02-04
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan