Montör sökes för framtida uppdrag

Om tjänsten

Svetsare / Montör / Lager / Maskinoperatör / CNC / Konstruktör / Tekniker / Terminal / Produktion

Vi ser ett ökat behov inom ovanstående tjänster och områden hos våra kundföretag så nu vill vi fylla på med bra folk i vår praktiska kandidatbank. Händig, praktiker, flexibel och arbetsglad är det viktigaste för oss i vår kravprofil.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Om företaget

Detta är en allmän annons och inför kommande uppdrag. Du blir antingen anställd av KFX HR-Partner och uthyrd till kund eller direktrekryterad.
Det kan gälla både visstid, vikariat och tillsvidareanställningar. Uppdragen kan vara på heltid, deltid eller extra vid behov.
Arbetstiderna hos våra kundföretag varierar från dagtider måndag till fredag eller kombinerat med kväll/nattpass samt ibland helger.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna beror på hur tjänsten ser ut. Så i ditt CV vill vi att du beskriver din arbetssituation idag, tidigare roller samt vilket område du är intresserad av att jobba inom.
I vissa roller krävs olika typer av behörigheter, få gärna med vad du har behörighet inom i din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som älskar att jobba. Du tar ansvar, ställer upp för dina kollegor och ser till att ha ordning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Meriterande om du har truckkort och travers.

Övrigt

Är du den vi söker? Intervjuer sker löpande och rekryteringsprocessen kan gå snabbt när vi har fått in en förfrågan från kund.
Glöm inte att bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför vi ska välja just dig.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-01-31
  • Anställning:
  • Bransch: Tillverkning/Produktion
  • Inkommet: 2020-09-18
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan