Medarbetare till Dokumenthanteringen, Bucher Emhart Glass i Sundsvall.

Om tjänsten

Då vår nuvarande Dokumenthanterare skall gå i pension till sommaren söker vi hans ersättare.
Ta chansen att få arbeta i en internationell, utvecklande och innovativ organisation där du erbjuds en självständig tjänst med mycket eget ansvar och ett arbete som kräver god planering och struktur.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö. Välkommen till oss Du också.

Arbetsuppgifter

Som dokumenthanterare ansvarar du bland annat för nedanstående arbetsuppgifter:

 • Leverera manualer för samtliga projekt från Sundsvall och Malaysia. Ca 125 projekt/ år.
 • Du är den som tar ut vilka manualer som ingår i respektive projekt, bokar manualorder, skriver ut/ plockar i pärmar, ser till att korrekt USB-minnen med manualfiler och ritningsfiler bifogas. Beställningarna kommer från Projektteamen i Sundsvall samt Malaysia och utifrån den leveranstid som angivits planerar du färdigdatum för respektive projekt.
 • Leverera ritningspärmar till kunden för alla projekt från Sundsvall och du genomför även ritningslistor från grunden.
 • Ansvara för att korrekt manual med rätt revision bifogas för samtliga språk (17 st idag)
 • Du skall också bistå med material till kunder när önskemål kommit till projektteamen samt bistå med ritningsunderlag till montörer för alla maskinprojekt i Sundsvall.
 • Internservice tillkommer t. ex i form av inköp av visst kontorsmaterial, hantera leveranser till ”Packen” och vara ”Butiken” för kontorsmaterial.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har lägst gymnasieutbildning. Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper i engelska i både tal och skrift ett krav.
Du bör ha grundläggande kunskaper inom Excel.

Som person är du noggrann, ordningsam och strukturerad. Då du arbetar med många projekt och uppgifter samtidigt är det viktigt att du är stresstålig, lugn och trivs med att arbeta under press periodvis. Du är ensam om att arbeta med dessa arbetsuppgifter och arbetet kräver att du arbetar mycket ensam och trivs med det. Vidare uppskattar du uppgifter såsom att organisera papper, pärmar etc. Du planerar själv dina arbetsuppgifter och dagar för att leverera enligt deadline.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Som ett led i Bucher Emhart Glass arbete för en säker och drogfri miljö, drogtestar vi alla våra medarbetare.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 8 mars 2020.

Company logotype
 • Sundsvall
 • Ansök senast 2020-03-08
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2020-02-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan