Marknadskoordinator till stabilt företag!

Om tjänsten

Vill du ha en bred roll inom marknadsföring? Är du intresserad av den digitala utvecklingen och vill ansvara över olika marknadsaktiviteter? Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir direktrekryterad till vår kund i centrala Göteborg!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll med marknadsföring, men framför allt vara med och utveckla den digitala marknadsföringen. Dina främsta arbetsuppgifter är att planera, genomföra och utvärdera olika marknadsaktiviteter. Med hjälp av din kreativa sida så experimenterar du med de olika marknadskanalerna samt följer upp och utvecklar vilka som passar bäst och ger bäst genomslag. I rollen som marknadskoordinator kommer att arbeta i ett markandsteam som består av 4 personer, du kommer även ha mycket kontakt med databasadministratörer samt försäljningsavdelningen. Självklart kommer du också ha mycket kontakt med kunder och samarbetspartners!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom marknadsföring och har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbete. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för trender inom digital kommunikation och kan självständigt arbeta med det. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt, därför ser vi at du har en god analytisk förmåga.

Som person är du driven och gillar att ta eget ansvar, det är en förutsättning när du är planerar och genomför marknadsaktiviteter. Du kommer att ha kontakt med många olika människor och målgrupper, därför ser vi att du är kommunikativ och serviceinriktad. Du trivs i en varierad roll där ingen dag är sig lik. Detta innebär att du kan arbeta med såväl enkla som mer kvalificerade arbetsuppgifter där du alltid vill leverera på topp! Din positiva energi och entusiasm till arbetsplatsen är en självklarhet i arbetet som marknadskoordinator!

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning
Placering: Centrala Göteborg

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på KFX HR- partner på telefonnummer 031-711 98 00.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstester och bakgrundskontroll.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan