Marknadskommunikatör till Elpress

Om tjänsten

Då vi nu tar ytterligare ett steg i utvecklingen gällande vår marknadsföring och satsar på vår digitala resa söker vi dig som drivs av utveckling och vill hjälpa oss med denna spännande utmaning.
Du erbjuds chansen att få arbeta i en framgångsrik organisation med korta beslutsvägar och fokus på tillväxt.
Tjänsten kan utvecklas och innefatta personalansvar för ett team på 4 personer om du lockas av en tjänst med mer ansvar och operativ ledning.

Vill du arbeta i en kreativ, innovativ och omväxlande tjänst inom marknadsföring kan detta vara din nya utmaning.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Omställningen till ett hållbart samhälle har skapat ett större fokus på förnybara energikällor och miljövänliga transportsätt. Vindkraft, solceller, smarta lokala elnät, batterilagring och elfordon har alla behov av elektriska förbindningar. Elpress AB vill fortsätta vara en del i samhällsutvecklingen och erbjuda elektriska förbindningslösningar och smarta verktyg som hjälper till med övergången till ett cirkulärt samhälle.
Elpress AB med huvudkontor i Kramfors tillverkar och marknadsför kontaktpressningssystem för elektriska ledarförbindningar. Elpress är marknadsledande i Norden och säljer bland annat till krävande transformator-, vindkraftverks-, tåg- och fordonskunder över hela världen.
Utveckling och tillverkning av systemen sker i Kramfors. Förutom moderbolaget finns försäljningskontor i Stockholm, Sundsvall, Danmark, Tyskland, USA samt Kina. Totalt är vi ca 160 personer i koncernen och omsätter ca 350 Mkr med god lönsamhet och stark tillväxt. Elpress AB ägs av Lagercrantz Group AB, som är noterat på Stockholmsbörsen.

För närmare information; www.elpress.se.

Arbetsuppgifter

I ditt arbete med säljstödsmaterial ansvarar du huvudsakligen för att ta fram säljstödsmaterial till marknadsföring av Elpress produkter.

Du kommer bland annat ansvara för:

 • Planera och arbeta i projekt för framtagning av Elpress koncernens kataloger och marknadsmaterial.
 • Ta fram produktblad, bruksanvisningar, nyhetsblad, skyltar, emballage etc.
 • Arbeta med annonser som Elpress koncernen använder utifrån kommunikationsplan som tas fram årligen.
 • Förse grossister med katalogjusteringar som de är i behov av.
 • Utföra fotografering av Elpress koncernens produkter för kataloger samt övrigt marknadsmaterial.
 • Vid behov arbeta med det grafiska utseendet av Elpress koncernens hemsida samt uppdatera den med senaste nyheter och även underhålla denna.

Vidare kommer du vara operativ kontaktperson vid grafiska frågor inom Elpress koncernen, arbeta med marknadsföring av utbildningskoncept och det är självklart viktigt att du håller dig uppdaterad med det senaste inom grafisk design och utformning av marknadsmaterial.

Placeringsort: Tjänstens placering är vid något av våra kontor i Kramfors eller Sundsvall. För rätt kandidat finner vi den bästa lösningen för båda parter. Tjänsten kräver minst 2 dagars närvaro i Kramfors/ vecka då produktion, huvudkontor och dina medarbetare finns här.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av sociala medier, web och filmproduktion. Vidare har du goda kunskaper inom layoutprogram såsom t.ex. Adobe Indesign.

Som person är du självklart kreativ, positiv och trivs med att arbeta i grupp likväl som självständigt. Du har viljan att utvecklas, är ansvarsfull och trivs då du får ta egna initiativ samt motiveras av utveckling och nya idéer. Du har vidare ett strukturerat arbetssätt eftersom du kommer att hantera många arbetsuppgifter- och områden parallellt.
Koncernen präglas av entreprenörskap, öppenhet och prestigelöshet samt befinner sig i stark tillväxt. Det är därför synnerligen viktigt att du trivs och blir engagerad i en sådan miljö. Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift i svenska och engelska.

Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten då vi värderar lyhördhet, rätt attityd och hög ambition. Vidare är det viktigt att Elpress värdegrund; tillit, passion, kvalitet och utveckling genomsyrar ditt sätt att arbeta.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 22 Oktober.

Company logotype
 • Sollefteå
 • Ansök senast 2019-10-22
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Marknad/Produkt
 • Inkommet: 2019-10-01
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan