Marknadsassistent till JN Solar

Om tjänsten

Brinner du för marknadsföring eller webutveckling och vill bli vår kunds nästa stjärna på marknadsområdet? Just nu söker vår kund JN Solar sin nästa marknadsassistent som vill arbeta deltid (20%) på plats hos dem i Timrå.

Med andra ord kan vi på KFX HR-partner tillsammans med JN Solar erbjuda ett utav årets roligaste extrajobb till dig som vill ta nästa stora steg ut i arbetslivet under sin studietid eller vid sidan av annan huvudsaklig sysselsättning.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare. Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

JN Solar tillhandahåller och installerar solcellsanläggningar och energilagringssystem för alla typer av fastigheter, företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar i mellersta Norrland. Deras fokus är att erbjuda sina kunder högkvalitativa och hållbara systemlösningar som är anpassade för vårt periodvis påfrestande vinterklimat. Sedan starten 2010 de sålt över 1000 solcellsanläggningar och levererat fler än 90.000 solpaneler, en mängd som motsvarar över 100.000 kvadratmeter solcellsyta.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du ha en varierad, utvecklande men framförallt otroligt rolig roll inom marknadsområdet där vanligt förekommande uppgifter är:

* Utveckla den befintliga hemsidan
* Sökoptimering av hemsidan
* Marknadsföra JN Solar på sociala medier
* Administrativa uppgifter inom marknadsområdet

När du väl kommit in i rollen finns möjligheten att utveckla rollen för vilka arbetsuppgifter som behöver genomföras på hemsidan.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker denna tjänst är glad, framåt och full av energi. Du gillar utmaningar, är lättlärd och besitter en hög analytisk förmåga. En sann problemlösare inom marknadsområdet med andra ord.

Utöver det tror vi att du i dagsläget är studerande inom relevant område för tjänsten. Förslagsvis inom marknadsföring eller it. Du har B-körkort och talar svenska som engelska både i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av wordpress är det starkt meriterande för tjänsten.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag, där du kommer vara anställd av KFX HR-partner men arbeta ute hos vår kund i Timrå. Målsättningen med uppdraget är att JN Solar tar över arbetsgivaransvaret efter 6 månader.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Olsson på 060-15 46 00 eller Ida.olsson@kfx.se

Omfattning: Deltid (20%)
Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Company logotype
  • Timrå
  • Ansök senast 2022-06-30
  • Deltid
  • Anställning: Timanställning
  • Bransch: Marknad/Produkt
  • Inkommet: 2022-05-29
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan