Marknadsassistent med fokus på digitala medier

Om företaget

System Verification är Sveriges största nischade konsultbolag inom kvalitetssäkring av mjukvara. Vår vision ”Improving Digital Life” och starka värderingar driver oss att ständigt vilja bli bättre. Idag är vi omkring 170 medarbetare på kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sarajevo. Vi arbetar inom många spännande branscher, och våra kunder är flertalet storbolag med global verksamhet. Sedan starten 2002 har vi fått flera utmärkelser bland annat Årets Företagare i Sverige.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll med marknadsföring, men framför allt vara med och utveckla vår digitala plattform. Dina främsta arbetsuppgifter blir att planera, skapa innehåll med text och bild samt följa upp digitala medier för att utveckla dessa kanaler på bästa sätt. Det arbetet ger möjlighet till resor till våra olika kontor för att träffa kollegor och kunder. Du kommer även att arbeta med planering av externa och interna event, framtagning av profilprodukter samt stötta chefer och kollegor med till exempel inbjudningar, koordinering av event och presentationer i PowerPoint.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innebära:

  • Ta fram redaktionell plan för sociala medier, skapa innehåll samt följa upp mot satta mål
  • Arbeta med vårt nyhetsbrev
  • Uppdatera och utveckla hemsida och intranät
  • Skriva artiklar/reportage
  • Göra original
  • Planera, koordinera och delta vid event
  • Arbeta med utformning och inköp av profilprodukter
  • Översättningar från svenska till engelska
  • Korrekturläsning på svenska och engelska

Kvalifikationer

Du har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll och är en god skribent i både svenska och engelska samt har känsla för färg och form. Du är duktig på att tänka strategiskt och har analytisk förmåga. Du kan arbeta i InDesign och Photoshop samt har erfarenhet av att göra analyser utifrån Google Analytics.

Som person är du positiv och bidrar med entusiasm till din arbetsplats. Du trivs i en varierad roll som ställer stora krav på flexibilitet och eget driv. Vidare tror vi att du är ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Detta innebär att du kan arbeta med såväl enkla som mer kvalificerade arbetsuppgifter och känner glädje i att göra allt så bra som möjligt.

Övrigt

Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Rebecka Möberg på 040-120200. Vi tillämpar löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

Tillträde: Augusti 2017, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Typ av anställning – tillsvidare på Heltid, med en provanställning på 6 månader.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan