Löneadministratör till expansiva Hedin Bil!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av löneadministration? Vill du ha en spännande roll på ett växande bolag? Gillar du att arbeta i ett team som stötta varandra? Här har du chansen att följa med på Hedin Bils händelserika resa!

Om företaget

Hedin Bil är ett familjeföretag grundat 1985 av pappa Ingemar och sonen Anders Hedin. Koncernen driver 88 anläggningar och är återförsäljare av 30 varumärken i Sverige och Norge. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2,600 medarbetare och en beräknad försäljning av 75,000 fordon per år. Hedin Bil-koncernen ingår i Anders Hedin Invest-koncernen tillsammans med Klintberg & Waykoncernen,Mabi Rent-koncernen, Car to Go Sweden AB, Hedin IT AB, I. A Hedin Fastighet AB samt Tuve Bygg AB. Anders Hedin Invest AB är även delägare i Lasingoo Sverige AB. Koncernens totala årsomsättning beräknas uppnå 21 miljarder kronor och sysselsätta 3,300 medarbetare.

Deras kärnvärden är Trygghet, Trovärdighet och Tillgänglighet – genomsyrar hela verksamheten och ska kännas naturliga för dig.

Hedin Bil är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter kompetenta och engagerade medarbetare. Är du deras nya löneadministratör?

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Löneadministratör på Hedin Bilds lyxiga huvudkontor i Mölndal, Göteborg. Nu behöver de ha förstärkning till deras HR och Löneavdelning som består av fem kollegor som arbeta tätt ihop.

I rollen som löneadministratör kommer du arbeta med hela löneprocessen med följande arbetsuppgifter:

  • Hantering och tolkning av kollektivavtal
  • Administration kring nyanställning och avslutning av anställning. Så som anställningsavtal och arbetsgivarintyg.
  • Rapportering till myndigheter, TRR, försäkringar, försäkringskassan etc.
  • Ge support till kollegor i ärenden angående skattefrågor, pensionsplaner, tjänst- och föräldraledighet etc.

Kvalifikationer

För att passa i den här tjänsten ser vi att du tidigare har arbetat självständigt i liknande roll. Vi söker sig som motiveras av ordning och reda, där ett strukturerat och noggrann arbete är en självklarhet. Hedin bil är en snabbt växande organisation och för att du ska trivas i rollen behöver du vara flexibel och innovativ som person, nya idéer och lösningar uppskattas alltid!

Har du tidigare erfarenhet av AGDA eller liknande är det högst önskvärt. Det viktigaste är att du har god datorvana och är trygg med olika system, gärna att du tidigare arbetat i Excel.

Övrigt

Du kommer bi anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta hos Hedin Bil i Mölndal.
Tjänsten är på heltid och är start så snart som möjligt.

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan