Lönecontroller till Söderberg & Partners Payroll i Sundsvall

Om tjänsten

Nu söker vi en positiv lönecontroller som är en fena på system till vår kund Söderberg & Partners Payroll i Sundsvall.
Här kommer du få ta del av en nytänkande och lösningorienterad arbetsgivare som har stor bredd och som vill växa ännu mer i Sundsvall.

Om företaget

Söderberg & Partners Payroll är ett snabbväxande företag som arbetar med både interna och externa löner vilket ger en spännande bredd av kunder och avtal. Kundernas behov står i fokus och vi eftersträvar en personlig verksamhet.

Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och har därför en kontinuerlig dialog kring idéer för utveckling, service och avtals- och kundärenden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer att sköta lönehanteringen för externa bolag, allt från mindre till något större, som valt att outsourca sina löner. I rollen ingår hela löneprocessen från insamling och hantering av löneunderlag till lönekörning, rapporter, statistik samt kontrolluppgifter och semesterårsskiften.

Det är en roll där du ständigt arbetar mot deadlines och mot nöjda kunder. Och du kommer få ett varierande arbete som innebär många bollar i luften samtidigt med ett högt tempo.

Kvalifikationer

  • Du är antingen i början av din karriär eller har ett par års erfarenhet av lönearbete
  • Du har utbildning inom lön
  • Du har god kommunikativ förmåga
  • Du har goda IT-kunskaper och arbetar i Excel på daglig basis

Vi kommer lägga stor vikt på personlighet och vi ser egenskaper som noggrannhet, självständighet och ett stort driv som framgångsfaktorer i vår verksamhet. Du har en positiv inställning, motiveras av att ge god service och av att hitta optimala lösningar på kundspecifika problem. Du har dessutom en vilja att fortsätta utveckla din kunskap inom lön och system.

Goda kunskaper i flera olika lönesystem är meriterande. Ange gärna hur länge och med vad du arbetat i respektive lönesystem.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan bli tillsatt innan annonsen slutdatum. Tester, kreditupplysning och referenstagning görs på slutkandidater.

Vid frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Erika Hällström på 060-15 46 00 eller erika.hallstrom@kfx.se.

Detta är en direktrekrytering och Söderberg & Partners ser fram emot att välkomna deras nya medarbetare!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-02-28
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2020-02-14
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan