Löneadministratör till KFX HR-partner Nord

Om tjänsten

Är du en nuvarande löneadministratör som söker nya möjligheter till hösten, eller nyexaminerad som vill starta din karriär? Önskar du ett stimulerande och ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då är vi på KFX gärna med dig på resan!

Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag till hösten. Vi har dessvärre ingen möjlighet att återkoppla till alla sökande.

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vi på KFX HR-partner jobbar både med konsultuppdrag och direktrekrytering till kund. Beroende på kund och uppdrag kan processen därför se lite annorlunda ut. Vi berättar gärna mer om aktuell kund under en intervju hos oss.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Löneadministratör har du en viktig roll. Arbetsuppgifterna kan variera mellan:

  • Hantering och tolkning av kollektivavtal
  • Administration kring nyanställning och avslutning av anställning. Så som anställningsavtal och arbetsgivarintyg.
  • Rapportering till myndigheter, TRR, försäkringar, försäkringskassan etc.
  • Ge support till kollegor i ärenden angående skattefrågor, pensionsplaner, tjänst- och föräldraledighet etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är under utbildning eller har en utbildning inom ekonomi/löneadministration och som antingen är erfaren eller i startskottet av din karriär. Specificera därför gärna i din ansökan om du önskar jobba heltid eller deltid för bäst matchning mot kundens efterfrågan.

Vi tror att du är en person som är trygg i dig själv och värdesätter ett gott samarbete tillsammans med dina kollegor.

Övrigt

Intervjuer sker löpande men främst efter sommaren, i mitten på augusti. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mejl eller telefon.

För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på 060-15 46 00.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2022-07-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2022-06-21
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan