Löneadministratör till Ikano Bostad

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med löner och önskar du ett stimulerande och ansvarsfullt arbete? Ikano Bostad söker nu en självgående och serviceinriktad Löneadministratör. Tjänsten är på 50% där du kan påverka dina arbetstider.

Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för bolagets och dess dotterbolags löpande lönehantering

 • Ansvara för löneutbetalning och kontroll av tidredovisning
 • Inbetalning av pensionspremier mm
 • Bidra till redovisning och betalning av avgifter och skatter.
 • Följa god redovisningssed, lagar och förordningar
 • Hålla sig uppdaterad inom de olika kollektivavtalen inom bolagen
 • Reseräkningar

Kvalifikationer

Kvalifikationerna som krävs för denna roll är följande:

 • Minst gymnasieutbildning, helst ekonomiutbildning på högskola
 • Minst tre års erfarenhet från liknande löneadministratörstjänst
 • Behärskar Officepaketet väl, med tonvikt på Excel och har erfarenhet från att arbeta i olika löne- och affärssystem.
 • Kollektivavtalskunskaper, gärna från bygg och fastighetsbranschen.

Vi söker dig som är utvecklingsorienterad och har en analytisk förmåga. Du motiveras av ordning och reda där ett strukturerat och noggrant arbete är en självklarhet. Vi tror att du är en person som är trygg i dig själv och värdesätter ett gott samarbete tillsammans med dina kollegor. Du är social och har en kommunikativ förmåga.

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är nyfiken och kreativ, prestigelös och samarbetsinriktad. Dessutom gillar du högt tempo och ett agilt arbetssätt.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Ikano Bostad och KFX HR- partner. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på 040-12 02 00.

Company logotype
 • Malmö
 • Ansök senast 2022-10-16
 • Deltid
 • Anställning: Visstidsanställning
 • Bransch: Ekonomi/Finans
 • Inkommet: 2022-09-16
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan