Löneadministratör/Lönecontroller

Om tjänsten

Vi ser ett ökat behov av duktiga löneadministratörer hos våra kunder och om du vill ha första tjing på uppdragen som kommer in via oss, då ska du söka på denna annons!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Vid en direktrekrytering hjälper vi kunden med hela rekryteringsprocessen och berättar gärna mer aktuell kund under en intervju hos oss.

Arbetsuppgifter

Vi söker efter löneadministratörer som vill bidra med sin erfarenhet och samtidigt utvecklas och utmanas i sin egen roll. Det är med stor fördel om du har hanterat hela löneprocessen tidigare och om du har erfarenhet av att arbeta med outsourcade löner.

Kvalifikationer

Vi söker både dig som är i början av din karriär och har relevant utbildning i lön eller har ett par års erfarenhet inom yrket. Att ha kundkontakt känns naturligt för dig och du delar gärna med dig av din kunskap både internt och externt. God systemvana i Excel och löneprogram krävs och att du hanterar det svenska språket både skriftligt och muntligt.
Du får gärna ha erfarenhet av många olika kollektivavtal.

I övrigt ser vi att egenskaper som ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad passar in i denna roll.

Övrigt

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-01-31
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-12-01
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan