Löneadministratör inför kommande uppdrag!

Om tjänsten

Är du en erfaren löneadministratör som söker nya möjligheter? Önskar du ett stimulerande och ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som vill finnas tillgänglig inför framtida rekryteringar och tjänster hos våra kunder i centrala Göteborg.

Du kommer till en början att bli anställd hos oss på KFX HR-partner, goda möjligheter finns att gå över till en anställning hos kund.

Om företaget

Du kommer till en början få en anställning som konsult hos KFX HR-partner. KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Löneadministratör har du en viktig roll. Arbetsuppgifterna kan variera mellan:

  • Hantering och tolkning av kollektivavtal
  • Administration kring nyanställning och avslutning av anställning. Så som anställningsavtal och arbetsgivarintyg.
  • Rapportering till myndigheter, TRR, försäkringar, försäkringskassan etc.
  • Ge support till kollegor i ärenden angående skattefrågor, pensionsplaner, tjänst- och föräldraledighet etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom löneadministration och vill utvecklas vidare inom området. Det är viktigt att du har förståelse för hela löneprocessen och är van att hantera större lönevolymer. Vi söker sig som motiveras av ordning och reda, där ett strukturerat och noggrann arbete är en självklarhet. Vi tror att du är en person som är trygg i dig själv och värdesätter ett gott samarbete tillsammans med dina kollegor.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2020-04-19
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: HR/Personal
  • Inkommet: 2020-03-17
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan