Lagerpersonal till Elonbutiken i Sisjön

Om tjänsten

Är du i början på karriären och gillar att arbeta med kroppen? Söker du en tjänst med start omgående? Vi söker dig som är fysiskt starkt och vill ha ett heltidsarbete på lager. Här erbjuds ett arbete i högt tempo på ett familjärt företag.

ANSÖKAN: Maila CV och personligt brev direkt till josefine.askim@elon.se

Om företaget

Elonbutiken är ett privat bolag som är en del av butikskedja Elon. Elon ett familjärt företag som arbetar med produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet. I butikerna och på hemsidan erbjuds ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och även kompletta kök med köksinredning. Elon vill hjälpa sina kunder att få ut det mesta och bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

I den här tjänsten är din placering på lagret som är i direkt anslutning till butiken i Sisjön. Dina närmsta kollegor är Butikspersonalen som är ett gäng sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans både under och efter arbetstid!

Arbetsuppgifter

Som lagerpersonal är du ensamt ansvarig för lagret, men du får stöttning av dina kollegor från butiken när det behövs.

Du kommer arbeta med följande:

 • Ta emot och placering av gods (Tunga lyft förekommer)
 • Kontroll av varor
 • Planera kommande transporter
 • Dokumentera in-och utleveranser
 • Allmän ordning i butikslagret

Kvalifikationer

I den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personlighet och kapacitet. Vi söker dig som är fysiskt stark och klarar av tunga lyft självständigt. V ser gärna att du motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. Det dagliga arbetet kräver också att du har en social kompetens och kan tala svenska flytande, då du dagligen stöter på kunder från butiken.

Övrigt

Körkort eller truckkort behövs ej i tjänsten
Arbetstider: måndag-fredag 9.00-18.00
Tillträde: Omgående
Typ av anställning: Heltid och tillsvidare
Ansökan: Du söker tjänsten genom att skicka CV och Personligt brev till Josefine, vänligen skriv ”Jobbansökan Lagerarbetare” i ämnesraden.
OBS. Ansök inte via annonsen genom denna hemsida, ansök direkt till josefine.askim@elon.se. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Har du några ytterligare frågor kring tjänsten når du Josefine på 070- 919 25 63.

Company logotype
 • Göteborg
 • Ansök senast 2021-10-30
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Logistik/Transport
 • Inkommet: 2021-10-01
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan