Lagerchef till Bucher Emhart Glass, Sundsvall

Om tjänsten

Då vår nuvarande Lagerchef går vidare till nya utmaningar söker vi hans ersättare.

Ta chansen att få arbeta i en internationell, utvecklande och innovativ organisation där du erbjuds en tjänst med stort inflytande och ansvar. En spännande utmaning om du motiveras av problemlösning, ledarskap och drivs av att få vara med och påverka hela logistikflödet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar.
Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin.
Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien.
Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö.

Välkommen till oss Du också.

Arbetsuppgifter

Som Lagerchef kommer du att ansvara för hela Lager- och Transportavdelningen i Sundsvall som idag består av ca 20 medarbetare.
Du har ansvaret för att koordinera det dagliga arbetet vad gäller bland annat, godsmottagningen/ lagerarbetet, ankommande gods, uppackning, lagerläggning av gods, utplock till montage, interna transporter samt ansvar för all packning avseende kundorder och projekt.
Tjänsten innefattar både operativt och strategiskt arbete.

Du har vidare ekonomi- och resultatansvar samt arbetsmiljöansvar. Du samarbetar nära produktionschef och deltar aktivt med att driva förbättringsarbete och olika projekt.
Det ställs höga krav på avdelningen då den skall serva hela verkstaden/ fabriken med material.

Du rapporterar till Platschefen i Sundsvall och ingår i platsledningsgruppen som består av 7 personer i dagsläget.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en högskoleutbildning inom transport och- eller logistik eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda ledarerfarenheter.
Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper i engelska i både tal och skrift ett krav.

Egenskaper såsom handlingskraftig, strukturerad och drivande är viktiga karaktärsdrag. Du trivs och drivs av att arbeta i ett högt tempo och har en god förmåga att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende. Det är också viktigt att du trivs i en konsultativ roll och kan verka både strategiskt och operativt.
Lösningsinriktad, flexibel och beslutsam är också egenskaper som passar väl in på dig.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Som ett led i Bucher Emhart Glass arbete för en säker och drogfri miljö, drogtestar vi alla våra medarbetare.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 16 april.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-04-16
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Logistik/Transport
  • Inkommet: 2021-03-25
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan