Kvalificerad Redovisningsekonom, Bucher Emhart Glass i Sundsvall

Om tjänsten

Då vår nuvarande Ekonomichef skall gå vidare till nya utmaningar och förändringar sker internt söker vi dig som vill arbeta med kvalificerade uppgifter inom redovisning. Du kommer att ingå i vår ekonomiavdelning som består av sex medarbetare.

Ta chansen att få vara med och arbeta i en internationell, utvecklande och innovativ organisation.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö. Välkommen till oss Du också.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos oss kommer du främst arbeta med kvalificerade uppgifter inom redovisning. Du kommer att fungera som koordinator inom redovisningsarbetet och vara den som stöttar och vägleder dina medarbetare inom området.

Du kommer bland annat arbeta med årsbokslut, månadsbokslut, deklarationer samt skatt och moms. Vidare arbetar du mycket med prognos, budget och analys.
Då vi är en liten avdelning innebär det att man involveras i många olika arbetsuppgifter.

Du rapporterar till Ekonomichef som sitter i Örebro.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en utbildning som civilekonom eller liknande. Arbetsuppgifterna kräver att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt starka kunskaper inom Excel. Vidare har du god förståelse för teori inom redovisning. Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper i engelska i både tal och skrift ett krav. Rapportering sker i Swiss Gap FER och kunskap inom IFRS är viktig. Det är meriterande om du arbetat i IFS eller Cognos Controller.

Arbetet innebär mycket interna kontakter vilket innebär att din kommunikations- och samarbetsförmåga blir viktig. Vidare är egenskaper såsom självständig, initiativrik och prestigelös viktiga karaktärsdrag. Du trivs och drivs av att arbeta i ett högt tempo, mot deadlines och är analytisk. Det är också viktigt att du är drivande samt har en god förmåga att hantera komplexa problem.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.

Som ett led i Bucher Emhart Glass arbete för en säker och drogfri miljö, drogtestar vi alla våra medarbetare.

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 26 juli 2020.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-07-26
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-06-22
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan