Kundtjänstmedarbetare till spännande bolag sökes omgående!

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet från serviceyrken? Är du en glad, positiv och strukturerad person? Då kanske detta är rollen för dig, sök redan idag!

Om företaget

Vår kund sitter i Solna i stora moderna lokaler och är ett internationellt företag inom IT branschen.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund i Solna kommer du dagligen ansvara för att hjälpa deras kunder att lösa problem med telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Då kunden arbetar inom IT branschen kommer du att hjälpa till med lättare IT-support men även andra frågor som tex fakturering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Tidigare erfarenhet av serviceyrken
  • Goda datakunskaper
  • Flytande svenska samt engelska i skift och tal
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete

Som person är du glad och positiv samt motiveras av ett högt arbetstempo. Då du är rösten utåt för företaget skall det vara en självklarhet för dig att alltid bemöta kunderna professionellt oavsett deras humör eller inställning. Du behöver även kunna hålla lugnet under högt tryck samt ha en förmåga att fokusera och prioritera vid stressiga situationer.

Övrigt

Vi söker dig som kan starta i början på maj med arbetstiderna 8-17. Du kommer att vara anställd hos oss på KFX HR-partner och få en dedikerad konsultansvarig, samtidigt som du arbetar hos vår kund i Solna. Vi går igenom urvalet löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten redan idag. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan