Kundtjänstmedarbetare till företag i Solna

Om tjänsten

Vill du vara med på en spännande förändringsresa i ett modernt och drivet företag? Vår kund i Solna söker nu en ny medarbetare till deras kundtjänstteam!

Om företaget

Kundservice arbetar primärt som First line support vilket innebär att hantera alla inkommande kundsamtal och kundmail från såväl privatkunder som affärskunder. Arbetet innefattar även intern support med administrativa uppgifter, så som avtalshantering, returhantering, kreditering samt att agera stödfunktion åt säljorganisationen.

Arbetsuppgifter

Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av service! Fördelaktigen har du tidigare arbetat med telefonen som redskap och du lockas av att ha kontakt med människor. Du har god datavana och räds inte att lära dig nya arbetssätt och rutiner. Du är professionell i ditt sätt att formulera dig i både tal och skrift och då koncernspråket är engelska är det en förutsättning att du behärskar språket väl.

Kvalifikationer

Som person är du serviceminded och brinner för att ge företagets kunder en exceptionellt god support. Dessutom är du en teamplayer som vågar ta egna initiativ och tycker om förändringsarbete. Du trivs i ett högt tempo och tycker om när det händer saker, samtidigt som du kan arbeta lungt, struktuerat och noggrant. Vi tror att du som söker ser en långsiktighet i din roll och vill ta steget in i en både serviceorenterad och administrativ tjänst.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund. Start för tjänsten är augusti. Vi går igenom urvalet löpande så skicka in ditt CV och personligt brev så snart som möjligt. Vid eventuella frågor, kontakta någon av våra rekryterare på telefonnummer 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan