Kundtjänstmedarbetare till företag i Solna med start i september

Om tjänsten

Skulle du beskriva dig som en servicemedveten och driven person? Har du tidigare erfarenhet från serviceroller där kunden stått i fokus? Då kan detta vara tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare i ett bolag verksamt inom bostadsbranschen. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start i september.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår kund sitter i fina lokaler i Solna Business Park.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund är din roll att ge kunder förstklassig service, via både mail och telefon. Du supporterar även intern personal i vissa frågor och fungerar ibland som en länk mellan verksamhetens projektledare och kunden. Du ingår i ett team tillsammans med ett par kollegor, som gemensamt ansvarar för att företagets kunder känner sig mer än nöjda med servicen och kontakten.

Kvalifikationer

Du som söker tycker om att överträffa kundens förväntningar! Detta gör du genom att vara lyhörd, tydlig och lösningsorienterad. Du motiveras av att hjälpa andra och trivs i en roll där du har många kontaktytor. Du har tidigare erfarenhet från servicerroller och vet att du är bra på det! Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom kundtjänst via telefon. Det är även meriterande om du har erfarenhet från bostadsbranschen.

Övrigt

Konsultuppdraget är på heltid, med start i september. Uppdraget sträcker sig initialt till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Vi går igenom urvalet löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan