Kundtjänstmedarbetare till Canon!

Om tjänsten

Uppskattar du en varierande roll med breda arbetsuppgifter? Vill du vara en del av ett familjärt team som älskar att leverera service i högklass? Gillar att ha mycket att göra? Då kan du vara den vi söker!

För Canons räkning söker vi nu en erfaren kundtjänstmedarbetare som vill bli en del av deras team. Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner och arbeta heltid hos Canon i Mölndal.

Om företaget

I över 70 år har vi levererat den senaste bildtekniken till våra kunder i hela världen.
Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom olika marknader. En ändlös ström av idéer och innovationer har gjort att Canon kunnat bibehålla en tätposition i branschen. Genom att välja våra produkter satsar företag och konsumenter på pålitlig, snygg och avancerad teknik.
”Leva och arbeta tillsammans för allas bästa” – en princip som ligger till grund för våra värderingar och ger form åt vårt moraliska ansvar att vara en god företagsmedborgare.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett team på 4 personer och arbetar dagligen med kundkontakt och support i telefon, reception och via mail. Din roll är en viktig del av verksamheten och du betraktas som navet samtidigt som du är företagets ansikte utåt.

Som kundtjänstmedarbetare hos Canon innebär det en bredroll med allt från lager, administration, bemöta kunder, ta emot besöker i receptionen och vara support över telefon. Gillar du också att ha varierande arbetsdagar? Då kan detta vara något för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från servicebranschen, stimuleras av att skiftande arbetstempo och gillar att ha mycket att göra. Du har goda datorkunskaper, har tidigare erfarenhet av administrativt arbete och är van att arbeta i Officepaketet. Vidare kan du utrycka dig väl i Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.
Meriterande är om du har ett tekniskt intresse, arbetat i Helpdesk tidigare och talar flera skandinaviska språk bl.a. finska.

Som person ser vi att du har skinn på näsan, gillar att ha många bollar i luften och är inte är rädd för att hugga i. Du gillar att ta ett stort ansvar för ditt arbete, är flexibel och ser ett gott sammarbete som en självklarhet. Låter detta som dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Övrigt

Intervjuer sker löpande, ansök senast 30/9.

Vid frågor eller funderingar kontakta Elin Andersson, 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan