Kundsupport till Stena Recycling i Timrå

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu dig som trivs med mycket kundkontakt och är en fena på problemlösning. Ta chansen att få vara med i ett härligt gäng och bidra till en mer kundeffektiv organisation. Du är den som skall skapa en positiv kundupplevelse genom att vara kundens första kontakt och därefter ta ansvar för att lösa kundens behov kortsiktigt, långsiktigt samt ur ett hållbart perspektiv. Du kommer att vara anställd av KFX HR-partner som konsult. Vi hoppas att du kan börja din nya tjänst snarast.
Välkommen med din ansökan!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat:

 • Hantera inkommande ärenden och skapa en god kundupplevelse via de kanaler där kunden kontaktar oss.
 • Äga kundens ärende från start till slut och återkopplar till kunden, alternativt säkerställer att den som tilldelas ärendet återkopplar till kunden.
 • Sträva efter att lösa kundens ärende i första kontakten.
 • Orderläggning (inleveranser).
 • Proaktivt arbeta med att digitalisera kunderna.
 • Hjälpa kunderna till en bättre hantering av avfall samt utveckla kundens affär genom att arbeta med merservice. Se helheten och söka långsiktiga och hållbara lösningar utifrån kundens behov
 • Hantera och dokumentera kundreklamationer
 • Registervård

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har minst gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning motsvarande gymnasial nivå. Erfarenhet från liknande arbete, kundservice och affärsförståelse är meriterande.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet.

Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet samt Teams.

Som person söker vi dig som är mycket serviceorienterad, kommunikativ och ansvarstagande. Du brinner för kundkontakt och att lösa problem. Andra egenskaper som kännetecknar dig är strukturerad, energisk och flexibel.

Övrigt

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: linda.sandwall@kfx.se.
Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 3/10 2021.

Company logotype
 • Timrå
 • Ansök senast 2021-10-03
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Kundsupport/Service
 • Inkommet: 2021-09-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan