Kundservicemedarbetare/administratör sökes omgående till företag i Stadshagen!

Om tjänsten

Är du en kommunikativ lagspelare som älskar att leverera service utöver det vanliga? Har du dessutom ett sinne för detaljer och gillar administration? Då kanske detta är rollen för dig, läs vidare!

Om företaget

KFX är en HR-partner inom bemanning och rekrytering. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta i ett team på tre personer. Du kommer tillsammans med teamet att ansvar för följande arbetsuppgifter.

  • Ta emot inkommande samtal från kunder
  • Ta emot inkommande mail
  • Beställningar
  • Supportera säljare
  • Allmän administration

Kvalifikationer

För denna roll ser vi att du har en gymnasieexamen samt minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande svenska samt engelska. Det är mycket meriterande om du kan de nordiska språken! Utöver detta bör du känna dig trygg i att arbeta med en dator och telefon som dina närmsta arbetsredskap och ha vana att arbeta i flera system!

I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i teamet är du en öppen, social och energisk lagspelare. Du skall vara lättlärd och det faller sig naturligt för dig att vara noggrann och strukturerad. Låter detta som en beskrivning av dig, sök redan idag!

Övrigt

Intervjuer sker löpande, därför ser vi att du skickar in din ansökan redan idag!

Arbetstider: måndag-fredag 08:00-16:00

Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta Amanda Jurell på 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan