Kundservicemedarbetare till företag i Solna

Om tjänsten

Brinner du för service, kundkontakt och att lösa problem? Är du dessutom en person som trivs i en miljö som präglas av god sammanhållning och gemenskap? Då kan detta vara det perfekta uppdraget för dig! Vi söker just nu kundservicemedarbetare för ett uppdrag hos vår kund i Solna. Du kommer att vara en viktig medarbetare i ett nytt och spännande team där den ena dagen inte är den andra lik.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare arbetar du med att ta emot samtal och mail från företagets kunder och ge de bästa tänkbara service. Du kommer att arbeta i alla delar av kundserviceavdelningen, vilket innebär hantering av service ordrar, avläsning av fysiska produkter, hantering av post utöver ordrar samt returer. Ditt ansvar är att guida kunderna rätt och ge svar på deras funderingar, vilket ställer höga krav på din servicekänsla. Teamet du jobbar i består av 9 personer och tillsammans jobbar ni för att ge den bästa personliga servicen för varje kund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare arbetat inom service och som inte är rädd för nya utmaningar – du motiveras av att arbeta med service och har ett intresse för människor och att bygga kundrelationer. För att vara kvalificerad för rollen krävs det att du tidigare har arbetat i SAP och känner dig bekväm i systemet då det kommer att vara ditt främsta verktyg. Du trivs med ett arbetstempo som varierar och gillar att arbeta i team. Vidare är du punktlig, noggrann och trivs med att använda telefon och mail som främsta redskap. Du är även mån om att hjälpa dina kollegor vid behov och bidrar med ett glatt humör på arbetsplatsen!

Övrigt

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget är en ersättning för ordinarie personal som är på tjänstledighet och löper därför fram Juli 2022 men med eventuell möjlighet till överrekrytering. Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag! Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner, men uthyrd till vår kund. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer 08-663 99 00.

Company logotype
  • Solna
  • Ansök senast 2021-08-02
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Kundsupport/Service
  • Inkommet: 2021-07-12
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan