Kundservicemedarbetare till Bilia

Om tjänsten

Gillar du att ha kontakt med människor och leverera service i högklass? Vill du ta hand om tidsbokningar och administrationen till Bilias kunder under däckbytarsäsongen? Uppdraget är på heltid med start 5/3 och pågår till 20/4. Kan det vara något för dig? Då ser jag fram mot din ansökan!

Om företaget

Bilia Personbilar satsar på att bli branschens bästa servicebolag där de bland annat erbjuder bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. Bilia är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault, Ford, BMW, Lexus, Toyota och många fler. Företaget har en social arbetsmiljö och en företagskultur där engagemang och kreativitet uppskattas.

Är du nyfiken att veta mer? Läs mer om företaget på bilia.se och kontakta oss på KFX om du är intresserad av tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos Bilia arbetar du under däckbytarsäsongen. Du kommer att ta emot samtal från dess kunder som fått information om att boka in sin bil på service. Kunderna har ofta frågor kring däck, tidsbokning och priser. Det är ditt ansvar att guida dem rätt och ge svar på deras funderingar. Vissa kunder gör servicebokningen direkt via internet istället för via telefon, i båda fallen är det din uppgift att administrera uppgifterna i systemet och vidarebefordrar bokningen till serviceverkstaden. Dina verktyg förutom telefonen är mail och ett antal olika system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat i likannde roll och gillar att arbeta med service i någon form. Du motiveras av att arbeta med kunder och har gärna ett intresse för bilbranschen. För att passa in i rollen som kundservicemedarbetare hos Bilia ser vi att du har lätt för att sätta dig in i nya system och du trivs med ett arbetstempo som varierar.

Övrigt

Start för uppdraget är 5/3 och pågår beroende på vädret till 20/4l. Du kommer att bli anställd hos oss, men arbetar heltid kl 8-17 hos Bilia Sisjön.

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor, kontakta ansvarig rekrtyerare Anna Berggren på 031-711 98 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan