Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Telefonister sökes på deltid till Bilia!

Om tjänsten

Bilia söker nu dig som vill arbeta extra vid sidan av dina studier som First Line Support. I rollen som kundservicemedarbetare hos Bilia kommer du att få chansen att jobba i ett målmedvetet och inspirerande kundserviceteam. För att trivas i rollen skall du brinna för att leverera service i världsklass samt motiveras av att ge det lilla extra!

Om företaget

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Bilia fokuserar på kunden och strävar efter att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har Bilia 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder.

Arbetsuppgifter

Som First Line support kommer du att arbeta som kundservicemedarbetare på Bilias centrala funktion. Du kommer att bemöta Bilias kunder i en första kontakt via telefon, för att sedan hjälpa och styra dem rätt i vår organisation. Du kommer därmed att vara Bilias ansikte utåt och vara en viktig första kontakt.

Som kundservicemedarbetare i backuppoolen kommer vi att boka ut dig på pass vid sjukdomar, semestrar och arbetstoppar. Du behöver därför vara tillgänglig att kunna rycka ut vid kort varsel. Arbetsmängden kommer därmed att variera från vecka till vecka.

Kvalifikationer

För att trivas i denna roll behöver du ha en kommunikativ förmåga och med lätthet kunna bemöta och hantera alla sorters kunder. Vidare är det en självklarhet för dig att bidra till en god stämning i teamet. Du skall även gilla att jobba i ett högt arbetstempo mot uppsatta mål.

För att klara rollen ser vi att du har en gymnasial utbildning och är snabblärd som person. Det är meriterande om du har fordonsteknisk kunskap och har arbetat med någon form av försäljning antingen via telefon eller i butik. Du är van att ge god service per telefon och kan formulera dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska. Du har god datorvana och är snabb på tangentbordet.

Övrigt

I denna tjänst erbjuds du en anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos Bilia i Västerås. Uppdraget startas snarast möjligt och urval sker löpande så sök tjänsten redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta William Ericson på 08-663 99 00.

västerås/kundservice/kundtjänst/växel/student/service/deltid/telefon/customerservice

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan