Kundservicemedarbetare på deltid till företag i Solna

Om tjänsten

Har du en bakgrund inom service och administration? Är du en engagerad och ambitiös person som alltid ger förstklassig service och drivs av att lösa problem? Är du lyhörd, kommunikativ och trivs i en roll med mycket kundkontakt? Då kan du vara den vi söker!

KFX-HR Partner söker just nu kundservicemedarbetare på deltid till ett våra många attraktiva kundföretag. Tjänsten omfattar 20 timmar per vecka och är tillsvidare.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag ca 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare innehar du en central position i den nyckelfunktion som svarar direkt mot företagets kunder. Rollen som kundservicemedarbetare innefattar ett brett spann av arbetsuppgifter som huvudsakligen innefattar:

 • Hantera kundsamtal och ansvara för inkommande mail
 • Relationsbyggande mot kunder
 • Ta emot ordrar och registrera i affärssystem
 • Offerthantering
 • Merförsäljning

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi att du är en social och driven person som brinner för att skapa kundnöjdhet. Språket kommer vara ett av dina främsta arbetsredskap och därför ser vi att du på ett obehindrat sätt kan uttrycka dig på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vidare är det viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i olika typer av program och dessutom behärskar Microsoft Office-paketet. Det är inget krav att tidigare ha arbetat med kundservice men vi ser det som mycket meriterande att du tidigare har arbetat med service i någon form.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande för att matcha befintliga kandidater och kommande uppdrag. Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta oss på 08-663 99 00

Company logotype
 • Solna
 • Ansök senast 2019-08-30
 • Deltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Kundsupport/Service
 • Inkommet: 2019-08-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan