Kundservicemedarbetare för säsongsuppdrag i Solna!

Om tjänsten

Sökord: kundtjänst, kundservice, motor, bil, bilverkstad, bilhandlare, reservdelar, bilföretag, bilbranschen, service, telefon

Söker du efter tjänst med mycket kundkontakt där du får chansen att ge förstklassig service? Brinner du för att hjälpa andra människor? Är du dessutom en person som trivs bäst i en arbetsmiljö präglad av gemenskap och en härlig stämning? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi dig som vill vara en viktig del i ett nytt och spännande team under hösten!

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Vår kund är en av nordens absolut största bilkedjor och de söker nu positiva kundservicemedarbetare för arbete under högsäsongen. Som kundservicemedarbetare har du en viktig roll och du strävar alltid efter att ge bästa tänkbara service till kunderna.

Dina arbetsuppgifter innefattar att:

  • Besvara frågor gällande däck, tidsbokning och priser via telefon och mail
  • Guida kunderna rätt och skickar vidare bokningar till serviceverkstaden
  • Arbeta och administrera i ett flertal olika system

Kvalifikationer

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och som inte är rädd för nya utmaningar! Du har ett intresse för människor, gillar att bygga kundrelationer, och du motiveras av att arbeta med service. För att passa in i rollen som kundservicemedarbetare har du lätt för att sätta dig in i nya system och du trivs med ett arbetstempo som varierar. Som person är du punktlig, noggrann och är bekväm med att använda telefon och mail som främsta redskap. Du är en tävlingsinriktad lagspelare som är mån om att hjälpa dina kollegor och gillar att sprida glädje på arbetsplatsen. Krav för tjänsten är att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Övrigt

Start för uppdraget är i slutet av september men tillsättning sker omgående. Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar att du skickar in din ansökan redan idag! Du kommer att bli anställd hos oss på KFX HR-partner, men uthyrd till vår kund. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare på telefonnummer 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan