Kundkoordinator till affärsflygsoperatör på Landvetter

Om tjänsten

Nu söker vi en strukturerad och ansvarstagande kundkoordinator som vill arbeta på en familjär arbetsplats på Landvetter. Du skräddarsyr flygningar och transporter efter kunders specifika behov. Det innebär att det krävs en hög servicenivå, noggrannhet och att man med fingertoppskänsla levererar valt flygalternativ till bolagets kunder.

Affärsflygsoperatören EFS (EFS European Flight Service) har valt att samarbeta med KFX HR-partner i denna rekryteringsprocess. Alla frågor rörande tjänsten hänvisas direkt till KFX HR-partner.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Om företaget

EFS European Flight Service AB är en svensk affärsflygoperatör med hela världen som servicefält för sin flexibla och moderna flygplansflotta. EFS har sin bas på Landvetter utanför Göteborg men finns också representerade på flygplatserna i Stockholm och London.

EFS kontor är beläget vid Landvetter flygplats. Parkeringsmöjligheter finns.

Arbetsuppgifter

Som kundkoordinator hos EFS är du en viktig nyckelspelare som ansvarar för att kundens behov tillgodoses och levereras. I ditt dagliga arbete har du nära kontakt med företagets kunder som består av såväl flygplansägare som privata kunder. Du tar emot mejl och samtal med kundens förfrågningar/bokningar, räknar och skickar offerter, beställer eventuella transporter och ser till att kundens flygresa fungerar från början till slut. Du har löpande kontakt med EFS interna avdelningar i London och på Landvetter samt med flygplatser runt om i världen. Du håller kunden löpande informerad vid ändringar och är ständigt på tårna för att göra det lilla extra. Du arbetar i ett ärendehanteringssystem och förväntas ha god struktur i ditt arbete så inget faller mellan stolarna.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten har en bakgrund inom administration, koordinering eller logistik. Kanske har du tidigare arbetat inom flygindustrin och ser detta som en optimal fortsättning i ditt yrkesliv. Vidare har du tidigare arbetat inom serviceyrken vilket gör att du har en god känsla för service, drivs av kundkontakten och förstår värdet av att alltid tillgodose kundens behov.

Som koordinator är du spindel i nätet, du har många kontakter såväl internt som externt. Du bör därför trivas i samarbete med andra samt ha en trygghet som gör att du vågar fatta egna beslut. Du är en driftig problemlösare och trivs när du får kavla upp ärmarna och ta tag i det som behöver göras. Du har inga problem att hantera oväntade arbetsuppgifter som ibland behöver lösas med kort framförhållning. Hög struktur, noggrannhet och proaktivitet är egenskaper som vi tror kännetecknar dig.

Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vidare bör du arbetat i affärssystem tidigare samt Office-programmet.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag kl. 8-17. Arbetet sker på kontoret på Landvetter.
Start enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande, detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2022-10-04
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2022-09-05
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan