Kundansvarig på ett internationellt företag

Om tjänsten

Vi söker en driven person som gillar att ha kundkontakt, koordinera, projektleda och sköta löpande administration. Är du en utåtriktad person som gillar att du vara spindeln i nätet? då kan detta vara något för dig!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Som konsult hos KFX är du vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör. Du kommer att arbeta ute hos vår kund som befinner sig i Mölndal. Kunden är ett internationellt företag som arbetar inom grafisk produktion.

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig arbetar du på ett internationellt företag. I Mölndal arbetar du i ett mindre team och vi ser därför att du är prestielös, flexibel och har lätt för att sammarbeta med andra.
Din primära arbetsuppgift är att ta emot och ha kontakt med interna kunder, därför gillar du att bevara och skapa nya relationer. Det är du som är ansiktet utåt och sköter all kundkontakt. Du trivs att arbeta självständigt och gillar att ta stort ansvar över processer.

Vanliga arbetsuppgifter:

  • Ta emot ordrar och fullfölja dem
  • Projektledning: struktutera, planera och säkerhetsställa att kundernas önskemål och tidsplaner hålls
  • Försäljning: framförallt bevara långsiktiga samarbeten med befintliga kunder, men det förekommer också uppsökande försäljning.
  • Kundservice mot beställare

Kvalifikationer

Du har goda datakunskaper och tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, reklambyrå eller tryckeri är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med sälj innan och drivs av försäljning.
Du trivs att jobba mål- och kundfokuserat och tycker om att arbeta med frihet under ansvar. Företaget arbetar med grafisk produktion, så om du har erfarenhet från reklambyrå, tryckeri eller digitala lösningar så är det meriterande.

Du kommer arbeta i flera projekt och med projektledning därför ställer vi höga krav på noggranhet, struktur, ansvarstagande och en vilja att alltid leverera över förväntan. Du trivs med högt tempo och drivs av nya utmaningar. Vidare arbetar du gärna lösnings- och kundorienterat samt självständigt men trivs även i ett nära samarbete med dina kollegor. Många av dina kontakter är internationella, därför ser vi att du kan affärsengelska.

Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag via kfx.se.

Start för uppdraget: Omgående, en månad uppsägningstid är ok.

Vi frågor kontakta Anna Berggren på 031- 711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan