Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Kreativ kontorsansvarig till växande FinTech-företag i centrala Göteborg

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa en magisk arbetsplats hos ett växande FinTech-företag i centrala Göteborg? Är du en person med ett stort smittsamt leende som finner glädje i att möta människor såväl personligen, via telefon och email? Har du dessutom ett stort intresse för inredning och vill vara med och sprida företagets värderingar på nya huvudkontoret? Då kan detta vara något spännande för dig!

Vår kund har valt att genomföra denna rekryteringsprocess i samarbete med KFX HR-partner.

Om företaget

Vår kund är ett Göteborgsbaserat företag inom FinTech med uppdrag att ge makt till den moderna konsumenten. På ett snabbt, enkelt och kostnadsfritt sätt erbjuder vår kund en app som håller koll på konsumenters abonnemang. Med stora bank-partners som Swedbank och Danske Bank, är vår kund för närvarande ett av Europas snabbast växande FinTech-företag.

Arbetsuppgifter

Kundföretaget växer och söker dig som med stor entusiasm vill vara med och skapa en magisk arbetsplats och ett andra hem. Som kontorsansvarig är du en central del i att sprida service och positivitet till härliga kollegor men även till besökare, såväl i det personliga mötet som via telefon och email.

På sikt flyttar kontoret till större lokaler där du som kontorsansvarig får ta dig an det utmanande uppdraget att planera layout, inredning och dekoration. I nära samarbete med företagets grundare, dina nya kollegor samt med hjälp av experter är du med och skapar Göteborgs mest trivsamma huvudkontor!

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som kontorsansvarig hos vår kund tror vi att du är en prestigelös person som finner glädje i att möta olika människor varje dag. Du trivs i att arbeta i ett mångkulturellt företag där du får använda din goda kommunikativa förmåga och din utmärkta engelska. Du är en naturligt positiv och social person som gärna fångar de magiska stunderna inom företaget via sociala medier.

Du har förmodligen lite arbetserfarenhet inom service med dokumenterad framgång. Vidare tror vi att du har ett stort intresse för inredning och ett kreativt tänk som hjälper dig att förmedla företagets värderingar genom inredning. Du är en ansvarsfull person med stort driv som lika gärna planerar stora inredningsprojekt som att puffa kuddar inför ett planerat kundbesök. Vi tror att du trivs i en föränderlig miljö med högt arbetstempo och är redo att växa långsiktigt tillsammans med vår kund!

Övrigt

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med anställning hos kundföretaget.

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroll på alla våra slutkandidater.

Ha du någon fråga eller fundering kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan