Kontorsassistent

Om tjänsten

Vi söker nu en driven och flexibel kontorskoordinator till vår kund som är ett IT-Konsult bolag, beläget i centrala Malmö.

Om företaget

KFX är en HR-partner inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en bred och omväxlande roll på ett mycket trevligt företag. Tjänsten utgår ifrån receptionen och innefattar sedvanliga receptionistuppgifter såsom att ta emot besökare, ansvara för växeln, post- och budhantering samt beställning av mat och kontorsmaterial. Man kommer även att få vara behjälplig administrativt med varierade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett kundorienterat förhållningssätt samt har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete som tidvis sker i högt tempo. Arbetet innebär många kontakter och som koordinator fyller du en mycket viktig funktion på företaget och blir vårt ansiktet utåt. Vi söker därför dig som är genuint serviceinriktad, positiv och prestigelös samt har öga för detaljer.

Du har tidigare arbetat i liknande roller, du är duktig på att formulera dig i tal och skrift och du behärskar MS Office.

Övrigt

Tjänsten ska tillsättas omgående.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan