Kontraktsadministratör med erfarenhet av fakturering sökes till Boliden i centrala Stockholm

Om tjänsten

Boliden i Stockholm söker en noggrann och strukturerad Kontraktsadministratör med stor förmåga att lösa problem. Jobbet innebär såväl en chans att få ovärderlig arbetslivserfarenhet som en möjlighet att få arbeta på en stimulerande arbetsplats tillsammans med trevliga kollegor! Låter det här rätt för dig? Sök jobbet idag! 

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Boliden och KFX HR-partner. Du kommer att bli anställd hos Boliden.  

Om företaget

Boliden är ett högteknologiskt metallföretag som har egna gruvor och smältverk. Boliden arbetar på lång sikt med att garantera samhällets leverans av bas- och ädelmetaller genom gruvdrift av malm (mineraler) och produktion och leverans av högkvalitativa metaller till industrin.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kontraktsadministratör kommer du att lära dig mycket om Bolidens verksamhet och hur branschen fungerar i stort. Ditt huvudområde kommer att vara administration och det dagliga arbetet går främst ut på att ha kundkontakt, hantera kundrodrar och sköta uppföljningen av leveranser. Du kommer arbeta en hel del med fakturering, samt kontroll vid bokslutsarbete. Du kommer dessutom att få vara med och komma med idéer för att effektivisera arbestprocesserna.

Kvalifikationer

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med administration, fakturering och bokföring. Vi ser att du tidigare arbetat med siffor och fakturering, i minst 1-2 år. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi tror att du har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt att du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta med siffror.

För att lyckas i rollen som kontraktsadministratör hos Boliden ser vi att du har goda kunskaper i Excel samt att du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar Boliden med KFX HR-partner och du kommer att bli anställd hos Boliden. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Agné via e-post: rekrytering.stockholm@kfx.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2020-02-28
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-02-11
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan