Kontorsvaktmästare sökes till ett flertal uppdrag!

Om tjänsten

internservice / vaktmästare / reception / kontorservice / fastighet / janitor / office

Är du en positiv och arbetsam person som älskar att ge service? Vill du arbeta i en rörlig och fysiskt krävande roll? Vi ser just nu en ökad efterfrågan på vaktmästare hos flera av våra kunder och vi behöver nu därför hitta nya framtida stjärnor. Våra kundföretag är utspridda över hela Stockholm och tjänsterna som vi just rekryterar till finns både på hel- och deltid.

Skicka in din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma som vaktmästare:

  • Ansvara för godsmottagningen (post, paket etc.)
  • Ta hand om och koordinera interna flyttar
  • Ansvara för att mötes- och konferensrum är i snyggt skick för kommande möten
  • Vara behjälplig vid reparationer och andra uppdrag
  • Förbereda frukostar, luncher och eventkvällar
  • Sköta om kontorets lokaler och dess öppna ytor
  • Beställa in kontorsmaterial
  • Fylla på och rengöra kaffemaskiner, kylar och tillbehör i kök och pentryn

Kvalifikationer

Till våra befintliga uppdrag söker vi dig som brinner för service, triggas av att hjälpa andra samt drivs av att leverera på topp. Vi ser att du som person har en positiv inställning, är social, framåt, kan hantera stress väl, kavlar upp ärmarna och hugger i där det behövs. Detta är förutsättningar för att du på lång sikt ska trivas med tjänsten.

Vi ser att du tidigare har arbetat med service i någon form, gärna på kontor. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll men det är inget krav. Vi ser att du har förmågan att ta egna initiativ och är ansvarsfull med dina arbetsuppgifter. I rollen som vaktmästare har du dagliga rutiner men dina dagar kan också innehålla arbetsuppgifter som är av mer varierande slag. Vi ser därför att du trivs med rutinbaserade arbetsuppgifter samtidigt som du är proaktiv, lösningsfokuserad och flexibel vid arbetsuppgifter som sker mer ad hoc.

Många av våra kundföretag har engelska som koncernspråk och vi ser det därför som viktigt att du på god nivå kan hantera både svenska och engelska i såväl tal- som skrift.

Övrigt

Tjänsterna vi rekryterar till just nu är både tidsbegränsade och på heltid. Du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund. Samtliga uppdraget startar den närmaste tiden och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, William Ericson på 08-663 99 00

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan