Kontorsservicemedarbetare / Receptionist

Om tjänsten

Brinner du för att ge god service? Är du utåtriktad och initiativtagande och gillar du att jobba självständigt? Då kan detta vara tjänsten för dig.
Vi söker nu dig som vill jobba inom kontorsservice hos vårt kundföretag If Skadeförsäkring AB i Sundsvall. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start omgående.
Du blir anställd av KFX HR-partner och uthyrd till If Skadeförsäkring AB.

Om företaget

KFX är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter. Hos oss blir du sedd och vi håller kontinuerligt enskilda uppföljnings- och utvecklingssamtal.

Arbetsuppgifter

Som kontorsservicemedarbetare/receptionist har du en central roll med personlig kontakt, främst internt inom företaget men också utåt mot kunder och du fyller en mycket viktig funktion. Tjänsten innefattar främst ansvar för in- och utgående post och att vara behjälplig gentemot företagets anställda. Andra arbetsuppgifter som förekommer är beställning av kontorsmaterial, verifiering av autogiron, uppdatering av intranätet samt i övrigt mycket förekommande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Du som söker har avslutade gymnasiestudier och har tidigare arbetat med någon form av servicearbete med administrativa arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet från liknande arbete är meriterande men störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift och att du hanterar Officepaketet obehindrat.

Eftersom du blir KFX’s och If´s ansikte utåt förutsätter vi att du är en öppen, positiv, trygg och utåtriktad person. Du är mycket serviceminded och du ser problemlösning som en positiv utmaning. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Vidare är du representativ, framåt och du har ett gott ordningssinne. Du är också bra på att ta egna initiativ och du vill gärna leverera det ”lilla extra”. Att vara flexibel, ansvarstagande och lyhörd är en självklarhet för dig och du är duktig på att skapa och bibehålla relationer.

För att du ska trivas i denna roll så har du inga problem med att arbeta självständigt och trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar och har inga problem med att själv lösa eventuella problem som kan uppstå.

Övrigt

Arbetstid: 8.15-16.45 (vintertid) 8.15-16.00 (sommartid)

Är detta tjänsten för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande, dock senast den 26/1.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan