Kontorsservice/printoperatör till vår kund i Sundsvall

Om tjänsten

Vill du arbeta på ett arkiv där rutin och noggrannhet är en självklarhet? Bli då vår kunds nya printoperatör!

Du kommer bli anställd hos oss på KFX HR-partner och arbeta hos vår kund. Tjänsten är positionerad i Sundsbruk.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tight ihop med en kollega i samma roll och detta är en servicefunktion för interna medarbetare och externa kontakter. Era huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Ta emot beställningar från kunder och genomföra arbetet enligt instruktioner i arkivet
 • Se till att produktionsdokumentation, utbildningsmaterial, marknadsföringsmaterial och andra underlag kopieras enligt direktioner från beställaren
 • Digitalisera pappersarkiv
 • Hantera CAD-filer
 • Vara behjälplig vid IT-frågor

Notera att detta inte är en avancerad IT-tjänst utan mer inom administration/arkiv/internservice som kräver viss IT-kunskap.

Kvalifikationer

I den här tjänsten är ett noggrant och strukturerat arbete en självklarhet! Du ska trivas med upprepande arbetsmoment, att jobba självständigt men inte vara rädd för att ta tag i problem om det dyker upp sådana.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande eller åt det administrativa hållet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med arkivuppgifter, roll-ups samt filhantering.

För att trivas i den här rollen ser vi att du är självgående och gillar att utföra arbetsuppgifterna med precision och tydlighet. En förutsättning för att trivas med arbetet är att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsmoment, har lätt för att ta till dig information och kan följa instruktioner. Du värdesätter en personlig service där du ser möjligheter i stället för hinder. Vidare vill vi att du är proaktiv, självgående och ödmjuk. En prestigelös attityd och en flexibel inställning kommer du långt med!

Övrigt

Start: Så snart som möjligt
Anställning: Heltid, tillsvidare med tillämpad provanställning
Arbetstid: Måndag-Fredag 07.45-16.30 med 45 min rast

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag!
Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du kan komma att få genomföra olika personlighets- och kunskapstester i denna rekryteringsprocess.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Burström, matilda.burstrom@kfx.se.
Observera att vi inte har möjlighet att ta in ansökningar via mail.

Company logotype
 • Sundsvall
 • Ansök senast 2022-07-12
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2022-06-13
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan