Kontorsreceptionist till centrala Göteborg

Om tjänsten

Är du lyhörd, trygg i dig själv, har skinn på näsan och vill spendera din vardag i en kontorsreception mitt i centrala Göteborg? Just nu söker vi en receptionist till Platzer Fastigheters lokaler, KvarterEtt. Vi söker dig som trivs att arbeta i en stillsam miljö och är van att arbeta i en självständig roll, fokus i rollen är att hjälpa husets hyresgäster, som består av 13 olika företag och dess besökare.

Detta är ett långsiktigt uppdrag med start i slutet av februari 2020. Du blir anställd som konsult hos oss på KFX HR-partner, ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Om företaget

Platzer Fastigheter är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Företaget äger och utvecklar 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm. Genom uthyrning och förvaltning, fastighetsprojekt och stadsutveckling samt förvärv och försäljningar av fastigheter skapar Platzer tillväxt och lönsamhet. Platzer prioriterar goda relationer med hyresgästerna och erbjuder service som präglas av närhet och engagemang.

Hörnfastigheten på Polhemsplatsen känner alla göteborgare till. Idag, efter några större ombyggnationer, profileras fastigheten som KvarterEtt. Fastigheten byggdes redan 1933-1934 med anpassning efter Göteborg-Postens behov. Efter en omfattande renovering är lokalerna numera anpassade för många företag där morgontidningen fortfarande finns kvar i lokalerna. Numera möts hyresgäster och besökare av en trevlig reception, konferenslokaler och en härlig ljusgård som sträcker sig genom fastighetens samtliga plan.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att leverera service i världsklass till såväl besökare som husets hyresgäster.
Arbetsuppgifterna kommer även bestå av att:

 • Ansvara för konferensrum, innefattande bokning, beställning av catering samt servering
 • Ta emot besökare till fastigheten och lotsa dem rätt
 • Hantering och sortering av inkommande och utgående post och paket
 • Ha god kontakt med leverantörer samt hålla Platzers allmänna utrymmen snygga och representativa
 • Ta emot inkommande samtal och mail
 • Hantera hyresgästers parkeringstillstånd
 • Ansvara för taggar vid nyanställning i huset
 • Vara behjälplig mot hyresgäster vid frågor om ex. felanmälningar i huset
 • Beställning av kontorsmatreal
 • Ta emot kemtvätt, meddela hyresgäster när det kommit tillbaka

Kvalifikationer

Till tjänsten som receptionist på Platzer KvarterEtt söker vi dig som är trygg i dig själv, har gedigen arbetslivserfarenhet och trivs i roll där du arbetar självständigt i ett lugnt tempo. För att trivas i rollen tror vi att du är en glad, prestigelös och positiv person som drivs av att träffa människor samtidigt som du trivs i en lugn arbetsmiljö. Du har skinn på näsan och har erfarenhet som gör dig trygg i mötet med nya människor och när du ställs inför nya situationer.

Krav för tjänsten är att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska, i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Goda kunskaper i engelska är fördelaktigt.

Övrigt

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med en tillsvidareanställning där du blir anställd hos KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund Platzer Fastigheter.
Arbetstid: Måndag-Fredag 07.45-16.30. 45 min lunch
Start: Överlämning och upplärning i slutet av februari

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.
Vi vill uppmärksamma dig på att vi på grund av semester kan dröja med återkoppling längre än vanligtvis. Tack för din förståelse.

Company logotype
 • Göteborg
 • Ansök senast 2020-02-23
 • Heltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2020-01-09
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan