Kontorskoordinator till Woody Bygghandels Servicekontor, 50%

Om tjänsten

Till Woody Bygghandels huvudkontor i Helsingborg söker vi nu en kontorskoordinator till en bred tjänst på 50%. Är du en kundorienterad, strukturerad och administrativt intresserad person som samtidigt är social och utåtriktad, kan det här vara tjänsten för dig. Tjänsten ska tillsättas omgående så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om företaget

Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som omsätter ca 6 miljarder, i 90 butiker, är en av Sveriges ledande kedjor med ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Kedjan ägs av lokala entreprenörer som samarbetar inom områden såsom inköp, marknad, IT, miljö och utbildning. Kedjans Servicekontor finns i Helsingborg. På Servicekontoret arbetar idag ca 25 medarbetare. Mer info på www.woody.se

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en bred och omväxlande roll på ett mycket trevligt företag. Tjänsten utgår ifrån receptionen och innefattar sedvanliga receptionistuppgifter såsom att ta emot besökare, ansvara för växeln, post- och budhantering samt rese- och hotellbokningar samt kontorsservice. En stor del av tjänsten är sedan kvalificerad administration, där du är behjälplig för hela Servicekontoret med bland annat protokollskrivning, ekonomiuppgifter, utskick av inbjudningar, renskrivning av dokument, utbildningsadministration, uppdatera utbildningsregister, korrekturläsning mm. Du är även ansvarig för inköp av kontorsmaterial och frukost som serveras varje måndag. Kort och gott, en roll där du arbetar både högt och lågt och ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett kundorienterat tänk samt har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete som tidvis sker i högt tempo. Du är en drivande, serviceinriktad och positiv person med ett inbjudande förhållningssätt och en personlighet som skapar energi hos andra. Arbetet innebär många kontakter och du kommer att ha många parallella uppgifter igång samtidigt, du blir spindeln i nätet och fyller en mycket viktig funktion på företaget. Vi söker därför dig som är genuint serviceinriktad, positiv och prestigelös samt har öga för detaljer.

Det krävs även ett stort administrativt intresse i tjänsten och en fallenhet för ordning och reda. Du har tidigare arbetat i en liknande roll med administrativt ansvar, är mycket duktig på att formulera dig på svenska i tal och skrift samt arbetar lätt och ledigt i Officepaketet främst Word och Excel.

Tjänsten är på 50% men kan ibland innebära både tjänsteresor och att du vissa dagar behöver arbeta mer. Vi söker därför en person som vill arbeta deltid och som har möjlighet att vara flexibel med sina arbetstider. Med rätt person kan tjänsten öka i tid.

Övrigt

Tillträde: Snarast, med hänsyn till ev. uppsägningstid.

Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta Kevin Brandt Leander på 040-120200.

Välkommen in med din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!

Sökord: Kontorsassistent, Koordinator, Assistent, Reception

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan