Kontorsassistent till kreativt bolag på Kungsholmen

Om tjänsten

Vill du arbeta på ett arkitektkontor med att ge intern service till kollegor och kunder? Som kontorsassistent hos vår kund får du möjlighet till allt detta. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag!

Tjänsten är på 75% och start för tjänsten är omgående.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I denna roll är det viktigt att du trivs med arbetsuppgifter som varierar från högt till lågt. I din roll ingår det att vara behjälplig där behovet finns, vilket bland annat innefattar:

 • Ansvara för att kontoret försätter att vara ett visitkort att vara stolt för, genom att se till att lokalen är inbjudande och hålls i ordning.
 • Ordna med frukost, fika och luncher samt inhandla blommor och presenter inför födelsedagar
 • Assistera ledningen och övriga medarbetare med praktiska och administrativa arbetsuppgifter
 • Planera och boka event, konferenser och tjänsteresor
 • Ta emot besökare
 • Ansvara för inköp till kontoret och hantera befintliga samt nya avtal med leverantörer

Kvalifikationer

Vi söker dig som älskar att ge medarbetare och kunder det där lilla extra. Du har erfarenhet från serviceyrket med varierande arbetsuppgifter. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

För att trivas som kontorsassistent är du servicemedveten, prestigelös och självgående. Du är social, positiv till förändringar och kommer med egna initiativ och kreativa idéer. Vidare har du ett noggrant, strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt. Som företagets ansikte utåt förväntas du alltid vara trevlig, representativ och relationsbyggande.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos KFX HR-partner och arbetar hos vår kund som efter 6 månader kan övergå i anställning hos kunden. Start för tjänsten är så snart som möjligt.

Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00. Du kan även maila in dina frågor till lisa.hagglund@kfx.se, vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
 • Stockholm
 • Ansök senast 2022-10-09
 • Deltid
 • Anställning: Tillsvidareanställning
 • Bransch: Administration
 • Inkommet: 2022-09-14
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan