Kontorsassistent till Internationellt företag!

Om tjänsten

Ser du dig själv som en positiv och utåtriktad person som älskar att ge service och sätta guldkant på andras vardag? Är du en idéskapande person som gillar att ligga steget före? Trivs du med att arbeta i en självständig roll och vill vara med och utveckla en ny reception på ett internationellt företag? Då kan du vara vår kunds nya kontorsassistent!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att du är spindeln i nätet, har många bollar i luften samtidigt som du ger service med ett leende på läpparna. Rollen som kontorsassistent är ny och du kommer få vara med och skapa och utveckla funktionen. Vi söker därför dig som vill utvecklas tillsammans med vår kund och växa som person tillsammans med rollen. Vi tror att arbetsuppgifterna kommer att öka med tiden och då finns det möjlighet att kunna arbeta på heltid längre fram.

Några av de dagliga arbetsuppgifterna är:

  • Ta emot och hjälpa besökare/gäster
  • Sortera in- och utgående post samt paket
  • Ansvara och ha översyn av lokalerna
  • Beställa mat/fika samt förbereda Konferensrum inför möten
  • Stötta och avlasta andra avdelningar
  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter

Kvalifikationer

I denna roll är du både kundens och KFXs ansikte utåt. Vi ställer därför höga krav på din sociala förmåga, noggrannhet och service. Vidare ser vi att du har skin på näsan, vill alltid gör det lilla extra, är proaktiv och trivs på en familjär arbetsplats. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då du både ska passa in i gänget på arbetsplatsen samt vara en KFX-representant.

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet.

Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.

Övrigt

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag via kfx.se.
Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Start: 1 september
Anställning: Till en början deltid och tillsvidare med möjlighet till heltid
Arbetstid: måndag-fredag kl. 8-13.

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Elin Andersson på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan