Kontorsassistent på heltid till Omega Pharma i Kista!

Om tjänsten

administration/assistent/kontorsassistent/kontorsansvarig/service/HR/ekonomi

Är du en glad och energisk person med ett öga för detaljer? Har du tidigare arbetat med service på kontor, då kan du vara vår nästa stjärna! Vi söker nu en kontorsassistent, till ett innovativt företag inom hudvård. Du kommer i din roll att ha övergripande ansvar för kontoret och även assistera HR- och ekonomiavdelningen med enklare administration.

Om företaget

Omega Pharma Nordic utvecklar och marknadsför främst hudprodukter. Varumärket ACO är ledande på den svenska marknaden och en stor aktör även på den nordiska marknaden. Förutom hudvårdsprodukter, finns varumärken såsom, Dentosal, Salivin, Paranix m-fl. Omega Pharma Nordic har genomgått stora förändringar och sitter idag i moderna och fräscha lokaler vid Kista centrum.

Arbetsuppgifter

I rollen som kontorsassistent hos Omega Pharma är ditt främsta ansvarsområde att se till att kontorets lokaler är representativa. Vidare ska du:

  • Hålla snyggt och rent, tömma diskmaskinen, plocka undan i konferensrummen och fylla på i kontorsförrådet
  • Ansvara för inköp till kontoret, beställningar av lunch och bokningar av hotell. Dagligen sortera post och paket, men även packa varuprover och paket och påfyllning i lager och hyllor
  • Göra uppdateringar i olika system, sköta mejlen, ta emot och koppla samtal
  • Introducera nyanställda och assistera HR-chefen vid behov
  • Hantera enklare ekonomiuppgifter såsom att scanna fakturor, registrera och kontera

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och någon yrkeserfarenhet inom servicebranschen, gärna inom reception/kontor eller administration. Du skall ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och ha lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du öppen, positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är kommunikativ, prestigelös och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du tycker om att ha ordning och reda omkring dig, hjälper till där det behövs och är flexibel i ditt arbete.

Övrigt

Tjänsten är på heltid en tillsvidareanställning med start februari 2018. Du kommer vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta på uppdrag ute hos vår kund. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligast då vi arbetar med urval löpande. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare William Ericson på telefonnummer 08-663 99 00.
Välkommen att söka tjänsten!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan